R E C E P T Y   A   T I P Y




Za svůj úspěch vděčí italská kuchyně především dvěma rysům: chutná a zároveň rychlá na přípravu. Pokud vaříte z kvalitních potravin, i zcela jednoduché jídlo může být vynikající. Pro inspiraci, jak pracovat s některými možná méně známými potravinami které nabízíme, jsme vytvořili tuto sekci receptů. 

Pasta con Pesto di Pistacchio

Těstoviny s pistáciovým pestem a sýrem ricotta

Během chvilky okouzlíte vynikající a neotřelou úpravou těstovin.
Tradiční sicilský recept.

15 min

Risotto ai Funghi Porcini

Houbové rizoto


Jednodušeji už to opravdu nepůjde. Vysypete na pávev, zalijete a za stálého míchání přivedete k dokonalosti.  

18 min

Aglio, Olio e Paté di peperoncino

Těstoviny s feferonkovým paté

Variace oblíbené tradiční úpravy těstovin s česnekem, olivovým olejem a pálivou papričkou.

15 min