Torrone di mandorla - Mandlové torrone v hořké čokoládě

150 g

Plátek měkkého tureckého medu ze šlehaných bílků, cukru, medu a směsi sekaných sicilských mandlí a pistácií v polevě z hořké čokolády. 

Torrone je křehká cukrovinka, která neodmyslitelně patří do tradiční italské kuchyně. Její kořeny spadají do dávných dob osídlení jihu Itálie Araby. Od té doby se vyvinulo mnoho podob torrone, ale klasická podoba tureckého medu připraveného z vaječných bílků a sekaných oříšků si stále drží své nezastupitelné místo.


204,00 Kč
Please select variants first

Složení: sicilské mandle 41 %, cukr, sicilský med, glukózový sirup, pistácie 5%, vaječné bílky, přírodní vanilkové aroma. Poleva z hořké čokolády 30% (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma). Kakao min. 60%

Může obsahovat stopy obilnin, sóji, mléka a mléčných výrobků a skořápkových plodů.

Průměrné energetické hodnoty na 100g: energie: 2201 kJ/527 kcal; tuky: 28,7 g, z toho nasycené 12,6 g, sacharidy: 57,22 g, z toho cukry 54,2 g, bílkoviny: 8,9 g, sůl 0,078 g.

Vyrobeno v Itálii.