Těstoviny Caserecci

Caserecci je tvar těstovin typický pro Sicílii a svůj název odvozuje od výrazu "doma dělaný". Jedná se o těstoviny nejvyšší kvality řemeslně vyráběné na bronzových maticích. Díky této metodě je povrch těstovin drsnější a pórovitější, takže na něm lépe ulpívá omáčka, což umocňuje gurmánský požitek z pokrmu. 

Složení: krupice z tvrdé pšenice, voda. Obsahuje lepek. Připraveno v provozu, kde se zpracovává sépiový inkoust.

Průměrné energetické hodnoty na 100 g: Energie 1481 kJ/351 kcal, tuky 1,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g, sacharidy 68 g, z toho cukry 3,5 g, bílkoviny 13 g, sůl 0 g.

Vyrobeno v Itálii.


85,00 Kč
Please select variants first