SPOLEČENSTÍ MILOVNÍKŮ DOBRÉHO JÍDLA

Společnost CONVIVA jako společenství milovníků dobrého jídla se zrodila na Sicílii, na svazích sopky Etny, z touhy Pietra šířit do světa tradici skvělých sicilských pokrmů.

Nadšení a radost naplňující srdce místních obyvatel pokaždé když mohou sdílet s ostatními jídlo, které pro ně s péčí a láskou připravili, je ústředním motivem, který dal vzniknout nejen značce, ale celému projektu.

Pietro se rozhodl stavět na plodinách, které sicilská půda od pradávna velkoryse přináší těm, kdo ji se láskou obdělávají: rajčata, bazalku, divoký fenykl, chilli papričky a mandle - úžasné plody v kterých se snoubí vůně a chuť Sicilského slunce a moře.

Touha po dobrých, čistých a vysoce kvalitních potravinách přiměla Pietra k výrobě pouze certifikovaných bezlepkových a veganských bio produktů připravených ze surovin výhradně sicilského původu, které se ve velké většině pěstují přímo na rodinném statku. Výrobky jsou připravovány podle tradičních receptur zejména těch, které pochází od Pietrových babiček.

Všechny omáčky i paté jsou vyrábějí pouze během sezóny sklizně, to znamená v období plné zralosti, kdy jsou plodiny plné vůní a chutí. Používá se výhradně čerstvá bio zelenina vypěstovaná na sicilském slunci a extra panenský olivový olej.

Výrobní závod je vybaven špičkovou moderní technologií, která umožňuje splňovat vysoké standardy kvality ve výrobních procesech, aniž by bylo zanedbáno řemeslné zpracování receptur.

Kvalita, jednoduchost a tradice jsou skutečnými tajnými přísadami výrobků Convivia, které v sobě nesou esenci sicilské země a věčnou upomínku radostných chvilek dětství, tak jak si ji v srdci nosí obyvatelé této krásné krajiny.